Nyheter

Julbord

SPF Hökerums årliga julbord samlade många glada och hungriga medlemmar. Alla åt av det goda och mättande julbordet från Agnetas kök.
Det bjöds på en stor blandning av olika delikatesser som hör till julbordet till; sill, skinka, rökta korvar, ägg osv. Det fanns flertalet varmrätter såsom prinskorv, köttbullar, Jansons frestelse, rödkål och så klart dopp i grytan. Till efterrätt serverades ris á la malta med saftsås.

Pubafton

Pubafton för föreningen SPF-Hökerum en lyckad och minnesvärd kväll.

Årets pubafton lockade många medlemmar. Hällstad bygdegård fylldes till sista plats. God mat och drycker av allehanda slag förtärdes.

De tillresta bjöds även på underhållning med många kända och okända melodier som framfördes av David Carbe och Lars-Eric Frendberg. Paret bjöd på låtar av Elvis Presley, Roy Orbison, Sven-Erik Magnusson, Jerry Williams och många fler. David Carbe bjöd även på en blandad repertoar med allt från jazz och visa till svängig boogie woogie och rock’n’roll.

Paret bidrog också med allsång till publikens förtjusning, och berättade många historier som lockade till skratt. En uppskattad underhållning som gav mersmak och var en jättesuccé. Publiken stod upp och applåderade flera gånger under uppträdandet.

Höstmarknad Bogastugan

Höstmarknad med sopplunch.

Traditionella höstmarknaden med sopplunch vid Bogastugan i Tolkabro.
Mellan kl. 12.00 – 15.00 serverades hemlagad höstsoppa och samtidigt pågick försäljning av
närodlade grönsaker, honung och olika hantverk.
En trevlig liten marknad i ett underbart väder med sol och 19 grader varmt ute.
Huset där det serverades soppa var det fullt av glada människor som njöt av den goda soppan.