Smedjan

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row custom_padding=”18px|0px|18.1875px|0px|false|false” _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_text _builder_version=”3.14″][/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.20.2″]

Smedjan häller på att förfalla.

 

Det finns vissa personer som ej kan låta bli att röra andras saker.
Ska ägaren behöva täcka för fönster för att de inte ska gå in och förstöra det som fins i huset.

 

[/et_pb_text][et_pb_image show_in_lightbox=”on” _builder_version=”3.14″][/et_pb_image][et_pb_image src=”https://www.sjlarsson.se/wp-content/uploads/2019/03/IMG_20190310_095530.jpg” _builder_version=”3.20.2″][/et_pb_image][et_pb_image src=”https://www.sjlarsson.se/wp-content/uploads/2019/03/IMG_20190310_095510.jpg” _builder_version=”3.20.2″][/et_pb_image][et_pb_button button_url=”https://www.sjlarsson.se/376-2/” button_text=”Tillbaka till nyheter” button_alignment=”left” _builder_version=”3.16″ custom_button=”on” button_border_radius=”5″ button_icon=”%%236%%” button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Tagged .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *