Julbord

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.17.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.17.4″]

SPF Hökerums årliga julbord samlade många glada och hungriga medlemmar. Alla åt av det goda och mättande julbordet från Agnetas kök.
Det bjöds på en stor blandning av olika delikatesser som hör till julbordet till; sill, skinka, rökta korvar, ägg osv. Det fanns flertalet varmrätter såsom prinskorv, köttbullar, Jansons frestelse, rödkål och så klart dopp i grytan. Till efterrätt serverades ris á la malta med saftsås.

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://www.sjlarsson.se/wp-content/uploads/2018/11/SAK_7277.jpg” show_in_lightbox=”on” _builder_version=”3.17.4″ border_width_all=”24px” border_style_all=”ridge” border_color_all=”#e02b20″][/et_pb_image][et_pb_gallery gallery_ids=”1026,1027,1028,1029,1030,1031,1032,1033″ posts_number=”10″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” _builder_version=”3.17.4″][/et_pb_gallery][et_pb_button button_url=”https://www.sjlarsson.se/376-2/” button_text=”Tillbaka till nyheter” button_alignment=”left” _builder_version=”3.16″ custom_button=”on” button_border_radius=”5″ button_icon=”%%236%%” button_text_size__hover_enabled=”off” button_text_size__hover=”null” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover=”null” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover=”null” button_text_color__hover_enabled=”off” button_text_color__hover=”null” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover=”null” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover=”null” button_border_width__hover_enabled=”off” button_border_width__hover=”null” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover=”null” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover=”null” button_border_color__hover_enabled=”off” button_border_color__hover=”null” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover=”null” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover=”null” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover=”null” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover=”null” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover=”null” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover=”null” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover=”null” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover=”null” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover=”null” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover=”null” button_two_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover=”null”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Tagged .